Om

Som 50-årig blev jeg diagnosticeret med søvnapnø. Jeg var en af de heldige, som efter kort tid oplevede en stor forvandling med CPAP-udstyret. Faktisk fungerede det så godt for mig, at jeg følte det som om jeg fik et helt nyt liv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

Noget at det første jeg fandt ud af, var imidlertid at min hovedpude sjældent var gode venner med mit CPAP udstyr. Jeg søgte derfor på mange forskellige puder – i både Danmark og udlandet. Særligt havde jeg øje på de specielle fremstillede CPAP puder, men priserne var svimlende høje, og jeg valgte derfor selv at importere og sælge CPAP puder – til priser der stadig ligger langt under hvad kvalitetspuder normalt koster.

Jeg har haft min lille hobby forretning siden 2014, og har solgt mange hundrede puder siden. Det overskud der genereres, investerer i enten flere puder, eller andre produkter som personer med søvnapnø og CPAP kan have glæde af.

Det er min mission at handle CPAP relaterede produkter til menneskelige priser, og jeg håber jeg forsat har forretningen når jeg engang skal på pension, så jeg kan fastholde en interessant hobby samtidig med, at jeg hjælper andre med søvnapnø.

Har du spørgsmål til ligesindede omkring søvnapnø, betjening af udstyret, eller har du bare brug for et godt råd, så vil jeg klart anbefale dig at besøge Facebook-siden om søvnapnø.


Knud Magnussen
Indehaver med søvnapnø

PS: Min datter hedder Mikala, og har ikke noget med forretningen at gøre, men optræder blot i firmanavnet 🙂